Tlačová správa. Fit pobyt so Zorou-jeseň

TLAČOVÁ SPRÁVA
V Trenčianskych Tepliciach, 16. septembra 2011

ZABUDNITE NA SIVÚ JESEŇ A NAŠTARTUJTE SVOJE TELO S FIT POBYTOM V KÚPEĽOCH TRENČIANSKE TEPLICE
Kúpele Trenčianske Teplice, a. s. nám opäť prinášajú obľúbený fit pobytu so Zorou Czoborovou.
Jesenné počasie a všade prítomné baktérie dávajú nášmu organizmu zabrať. Počas kratších dní bez slniečka sa akosi ľahšie hľadajú výhovorky prečo vynechať prechádzku na čerstvom vzduchu alebo návštevu fitnescentra. Lenivý denný režim nám to však na jar môže vrátiť ako bumerang. Dobite si preto baterky ešte skôr ako vám začne dochádzať energia. Naštartujte sa a privítajte nový rok krásna, svieža a plná energie. Ideálnou príležitosťou je Fit pobyt s najznámejšou „fitnesskou“ Zorou Czoborovu v atraktívnom prostredí Kúpeľov Trenčianske Teplice, a. s.
Od 23. do 27. novembra môžete v zrekonštruovanom liečebnom dome PAX zažiť obľúbený 5-dňový Fit pobyt so Zorou Czoborovou a načerpať novú silu. Ubytovanie v jednolôžkovej či dvojlôžkovej izbe, alebo v de-luxe apartmáne spĺňa najvyšší štandard a uspokojí aj náročných klientov. Súčasťou pobytu je celodenná strava formou sviežeho diétneho menu zostaveného Zorou Czoborovou i pitný režim. Pripravený je pre vás vyvážený program so sériou cvičení, relaxačnými wellness procedúrami, odborným poradenstvom o zdravom životnom štýle, ale aj voľnočasové kultúrne a spoločenské aktivity.
Trikrát denne budete spevňovať svalstvo a naberať kondíciu cvičením a odbornou inštruktážou našej najznámejšej fitnessky a ambasádorky zdravého životného štýlu. Ranný spevňujúci bodywork vás naštartuje do nového dňa a pomôže spevniť kritické partie bruška, zadku a stehien. Kondičný aqua aerobic v bazéne pôsobí priaznivo na srdcovo-cievny systém je vhodný aj pre klientov s vyssou hmotnostou. Cvičenie vo vode navyše šetrí vaše kĺby a chrbticu a zvládnu ho aj začiatočníčky. Pred večerou je na programe Zoralates, cvičenie založené na populárnej Pilatesovej metóde. Podstatou systému, ktorý vytvorila sama Zora Czoborová sú špeciálne cviky na posilnenie držania tela, vnútorného stabilizačného systému a správneho hlbokéhodýchania. Posledný večer sa Zoralates strieda so strečingom, ktorý vám pomôže zlepšiť pohyblivosť a držanie tela a pomôže predísť neželaným bolestiam chrbta a šije.
Počas pobytu vám bude k dispozícii tím odborníkov, ktorí ochotne poradia ako žiť zdravo a byť fit. Denne si môžete dopriať relaxačné procedúry, termálny alebo bylinkový kúpeľ, príjemnú masáž, rôzne druhy zábalov, vírivku alebo pobyt v saune. Naplánovaný je aj relax v jedinečnom architektonickom unikáte – tureckom kúpeľnom dome Hammam. Navyše máte počas celého pobytu možnosť neobmedzeného vstupu do veľkého relaxačného bazéna GRAND.
Fit pobyt so Zorou v krásnom prostredí Kúpeľov Trenčianske Teplice, a. s. je skvelým prostriedkom ako byť aj počas chladnej jesene usmiata a svieža, a tiež ideálnym darčekom pre manželku, priateľku či maminu. V termíne 23. – 27. novembra si nerobte žiadny program a vydajte sa do Trenčianskych Teplíc nabrať sily, energiu a radosť do života. Podrobný program pobytu a viac informácií o Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a. s. nájdete na internetovej stránke www.kupele-teplice.sk.
Kúpele Trenčianske Teplice, a.s. patria medzi naše najväčšie a najvyhľadávanejšie kúpele zamerané na liečbu a prevenciu ochorení pohybového aparátu. Termálna liečivá voda v kúpeľoch je výnimočná tým, že vyviera z prameňov v teplote optimálnej na kúpeľné procedúry, čím si zachováva svoju vysokú kvalitu a liečivé účinky. Kúpele okrem liečebných programov ponúkajú svojim klientom aj nové programy zamerané na wellness a krásu.

Ďalšie informácie Vám poskytne:
Obchodné oddelenie
Telefón : 032/651 4000
e-mail: obchod@slktn.sk

 

 

Trenčianske TepliceOOCR Trenčianske TepliceTrenčínSlovakia RingUrbánekNestléVšeobecná zdravotná poisťovňa